Ana içeriğe atla

WhatsApp Web Uygulamasını Yayınladı

Dünya genelinde 700 milyon aylık aktif kullanıcı sayısına ulaşan popüler ücretsiz mesajlaşma servisi WhatsApp, mobil platformun ardından internet tarayıcılarına da giriş yaptı. Şu an için Google Chrome üzerinden çalışan WhatsApp Messenger Web'in detayları.
Çapraz platform desteği sunan ve mobil kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp Messenger'ın web tarayıcılardan da kullanabileceği geçtiğimiz günlerde açıklanmış ve bir görselle desteklenmişti. Bugün resmi blog üzerinden yapılan açıklama ile bu sevindirici haber resmileşti. İlk olarak Google Chrome tarayıcısında kullanılabilir olan WhatsApp Messenger Web, Android, Windows Phone ve BlackBerry kullanıcılarının WhatsApp konuşmalarını tarayıcıları üzerinden takip edebilmelerine izin veriyor.
WhatsApp Messenger'ı web tarayıcınız üzerinden kullanabilmeniz için mobil cihazınızdan WhatsApp Messenger uygulamasını açıyor ve açılır menüden WhatsApp Web'i seçiyorsunuz. Ardından https://web.whatsapp.com adresine gidiyor ve barkodu taratıyorsunuz. Kısa süren tarama işleminin ardından WhatsApp'a otomatik olarak giriş yapmış oluyorsunuz. WhatsApp'ın web istemcisi ile mobil cihazınızı açmanıza gerek kalmadan arkadaşlarınızla tarayıcı üzerinden yazılı ve sesli mesaj gönderebilir ve alabilirsiniz. Masaüstü bildirimleri sayesinde gelen mesajlardan anında haberdar olabilirsiniz. WhatsApp'ın web sürümünü aşağıdaki bağlantıdan deneyebilirsiniz. (Ama benim size önerim sadece kendi bilgisayarınızda kullanıp bilgisayarınızda sürekli virüs taraması yapmanız ve internet tarayıcınıza sonradan gelen eklentilerdir vb. şeyleri yüklemeyin aksi takdirde konuşmalarınız üçüncü şahıs kişilerin eline geçme şansı vardır.)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Windows 7 ve Windows 8 UEFI Kurulumu Nasıl Yapılır?

UEFI Nedir? - Windows 7 ve Windows 8 UEFI Kurulumu Nasıl Yapılır?  I. BÖLÜM: UEFI ve GPT nedir? 1.1- UEFI nedir?         Çoğunuzun bildiği gibi bilgisayarımızın başlayabilmesi için bir tür  Marş Motoru  olarak düşünebileceğimiz  BIOS 'u kullanırız.  BIOS , bilgisayarlarınızda bulunan bir  CMOS  yongasında yerleşik olarak bulunan ve bilgisayarınızı açtığınızda işletim sistemini başlatan bir programdır. BIOS, bilgisayarınızın donanımının bir parçasıdır ve  Windows 'dan  ayrı bir programdır.  Daha önce  BIOS' un nasıl çalıştığını ve bilgisayarınızı başlatırken yaptığı şeyleri anlatmıştım:  Ön Yükleme (Boot) Süreci           UEFI  ise,  BIOS 'un  (temel giriş/çıkış sistemi)  yerine koyulmak için tasarlanmıştır.  UEFI standardı  Microsoft  dahil  140' tan fazla teknoloji şirketi tarafından oluşturulmuştur. Yazılım birlikte çalışılabilirliğini ve  BIOS 'un adres sınırlamalarını iyileştirmek için tasarlanmıştır. Bazı yerlerde  EFI  olarak geçmesinin sebe

Hileye Karşı Omuz Omuza

Merhaba arkadaşlar hile kullanımın %1 indirmek için ortak düşünceleriniz varmı. Oyundaki sistem bence yetersiz.  neden derseniz ??  1 ) Oyuncu yaşlarının % 80lik kısmı 15 yas altı yasal bir uygulama getiremezsiniz.  hack programı yazan siteye mahkeme acsanız boş cunku bı program ındırırken sartları kabul etmeden inmiyor.  2 ) apex yeterli değil ( oyuna girmeden atabiliyor ama oyunda acınca aciz kaldığı durumlar olabiliyor  3 ) Fraps yeterli değil ( 1 günde eminim en az 300-500 adet mail geliyordur adminlere hepsine bakana kadar bir o kdar daha birikiyor bir çok kişi bu durumdan yırtıyor ve devam ediyor bir sürü yarbay göredüm uber vb hack kullanıyır )  4 ) Cezalar caydırıcı değil. kısa sürede char tekrar acılıyor.  5 ) En büyük cezalardan birisi ip ban oda cafeden giren biroyuncu için hiç sıkıntı değil.